Det är inte precis en dans på rosor att hantera reaktiv hud – den är väldigt delikat och kräver försiktighet och uppmärksamhet. Tyvärr är de flesta nya produkterna inte särskilt effektiva till rosacea-benägen hy. För att undvika negativa reaktioner är det bättre att välja produkter som tillverkats specifikt till problematisk hud, exempelvis Nanoil Anti-Redness Face Serum från Nanoil. Med denna nyheten från Nanoil blir vård av reaktiv hud en simpel och behaglig hudrutin.

Du kan behandla olika hudproblem eller bli av med dem helt och hållet med hjälp av rätt produkter. När det gäller rosacea-benägen hy, måste du behandla den med kosmetika som innehåller naturliga substanser. Det är också bra att undvika kryddig mat och alkoholhaltiga drycker. Slutligen är det förbjudet att använda mekanisk peeling och AHA-syror – dessa orsakar nämligen stor irritation på känslig hud.

Välj i stället professionella hudvårdsprodukter som eliminerar rödhet och ådernät, och lämnar efter sig en reparerad och klar hy. En av dessa produkter är Nanoil face serum som förstärkts med naturligt framställda ingredienser.

Nyhet för reaktiv hud – Nanoil Anti-Redness Face Serum

Trots att fler och fler varumärken inom kosmetika konstant expanderar sitt sortiment med produkter till känslig hud, visar sig många av produkterna vara… olämpliga minst sagt. Varför det? De innehåller alkohol, är oljebaserade eller har skadliga fyllnadsmedel som parabener och doftämnen.

Som tur är har Nanoil lyckats skapa en produkt som skiljer sig från nämnda kosmetikaprodukter. Nanoil-serumets ingredienslista är kort men full av växtbaserade extrakt. Basingrediensen är vatten. Dessutom är detta en väldigt budgetvänlig hudvårdsprodukt. Nanoil Anti-Redness Face Serum är utan tvekan en nyhet som erbjuder en helt ny approach till vård av reaktiv hud.

3 saker du bör veta om Nanoil Anti-Redness Face Serum

1. BLANDNING AV NATURLIGT FRAMSTÄLLDA INGREDIENSER

Som tidigare nämnt innehåller Nanoil Anti-Redness Face Serum substanser som är snälla mot känslig hud och hämtats direkt från naturen som:

  • Biosackaridgummi – detta märkliga namn har getts denna substans som består av soja och majs. Dess huvuduppgift är att ge näring, återfukta och lindra alla slags irritationer.
  • Extrakt från lindträ – detta förhindrar inflammering, har en lindrande effekt och stärker kapillärerna.
  • Extrakt från cypresskotte – fyller på vatten i huden och ger skydd mot irritation.
  • Hästkastanjextrakt – ännu ett anti-inflammatoriskt medel som förhindrar ådernät.
  • Boerhavia Diffusa rotextrakt – bekämpar fria radikaler och förebyggar inflammering.

2. BEHAGLIG TEXTUR OCH ENKEL APPLICERING

Tack vare dess rinniga form sprids serumet enkelt över huden. Du behöver bara ett par droppar för att täcka hela ansiktet med serumet. Eftersom serumet saknar ljuskänsliga ingredienser kan Nanoils serum användas både morgon och kväll. Applicera alltid produkten på rengjord hud. När den absorberats helt, följ upp med din vanliga ansiktskräm till rosacea-benägen hud.

3. LÅNGSIKTIGA EFFEKTER AV BEHANDLINGEN

De fantastiska nyheterna är att Nanoil Anti-Redness Face Serum börjar förbättra och lindra huden från första användning. Mest av allt fokuserar det på att ge lindring. Med tiden reducerar serumet rödhet och brustna kapillärer. Dessutom blir huden mer motståndskraftig mot externa faktorer och därmed mindre känslig. Slutligen har Nanoil Anti-Redness Face Serum förmågan att bromsa åldrandet, vilket är ännu ett plus som är värt att notera.

bästa anti-redness ansiktsserumet Nanoil

Avslappnad hud är inom räckhåll

Det är tydligt att lindring av reaktiv och röd hud nu är lättare än vad det någonsin varit. Allt du behöver göra är att applicera Nanoil Anti-Redness Face Serum (produkten är tillgänglig här nanoil.se) dagligen på ett rent ansikte. Sen är det bara att ta farväl av alla vanliga besvär med känslig hud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *