Ansiktskonturer handlar om att forma ansiktet på ett visst sätt för att framhäva dess goda egenskaper och dölja eventuella brister. Konturernas uppgift är att göra ansiktet mer uttrycksfullt och feminint. Denna metamorfos för ansiktet är möjlig tack vare en palett: Infallible Sculpt från L’Oreal Paris. Vad kännetecknar den här produkten?

Infallible Sculpt – enkelhet

Denna konturpalett är mycket smidig eftersom den ersätter behovet av två separata produkter, som försvinner längst ner i necessären varje gång vi ska sminka oss. Infallible Sculpt är en highlighter och bronzer i samma eleganta palett. Det kan inte bli enklare eller mer funktionellt än så. På ena sidan har paletten en highlighter, och på andra sidan en bronzer. Infallible Sculpt finns i två nyanser: 01 Light/Medium och 03 Medium/Dark.

Infallible Sculpt – kvalitet

L’Oreal Paris kan stolt bära ryktet om god kvalitet i sin kosmetika, så företagets palett för konturer måste förstås vara lika professionell. De har lyckats även med detta. Infallible Sculpt ger en långvarig och perfekt effekt. Highlightern och bronzern består till 60 % av puder och till 40 % av gel, vilket gör att produkten smälter in i huden på ett naturligt sätt. Produktens naturliga elastomer matchar huden, och ger en långvarig och mycket precis yta.

Infallible Sculpt – professionalism

Det här varumärket satsar definitivt på god kvalitet i sina produkter, som till och med används av de bästa sminkartisterna. Konturpaletten Infallible Sculpt är en professionell kosmetisk produkt som ger ett perfekt ansikte. Huden ser bra ut i alla lägen. Användningen av två nyanser låter dig leka med ljuset och ge ansiktet konturer utan fläckar – den ljusare highlightern ger mer volym, och den mörkare nyansen får ansiktet att se lite slankare ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *