L’oreal Paris uppfyller förväntningarna hos kvinnor som lider av mycket torrt och vilt hår. Elseve Magical Power of Essential Oils är en serie produkter som ska föryngra, återfukta och vårda håret och hårbotten. Seriens grundläggande produkt är det vårdande schampot.

Hur fungerar Magical Power of Essential Oils?

Tillverkaren menar att hemligheten bakom ordentlig hårvård är att vårda håret med hjälp av sex blomsteroljor som tagits fram i L’Oreals laboratorier: kamomill, linne, solros, lotusblomma, tahitisk gardenia och ros. Det vårdande schampot från L’Oreal kombinerar alla extrakt, som ska fungera på sex olika sätt.

  1. Intensivt vårdande av hårets celler, tack vare kamomilloljan.
  2. Djupt återfuktande av håret, tack vare linneoljan.
  3. Återställer den hälsosamma glansen, tack vare solrosoljan.
  4. Vårdar och skyddar fibrer, tack vare lotusblomman.
  5. Eliminerar problemet med torrt hår, tack vare oljan från gardenia.
  6. Flexibilitet och mjukgörande, tack vare rosoljan.

Vilka effekter har Elseves schampo?

Elseve Magical Power of Essential Oils har en oljeliknande konsistens och är bärnstensfärgat. Det ska verka på alla problem som ett skadat hår kan uppleva. Den effektiva sammansättningen verkar från den första appliceringen, och även en liten mängd räcker för att ge håret ett nytt utseende. Det blir mjukare, mer silkeslent, glansigt, och ljust.

Blandningen av sex blomsteroljor i serien Magical Power of Essential Oils från L’oreal Paris har flera olika effekter på håret. Förutom hälsa och vitalitet verkar det mycket bättre på håret. Efter att ha använt det vårdande schampot från serien blir håret lättare att arbeta med, lätt att kamma, och mycket vackrare.

För bästa effekt bör du prova en trestegsritual för att vårda mycket torrt hår: använd schampot från Elseve Magical Power of Essential Oils, och använd sedan balsam och elixir från samma serie.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *