Alla hårtyper är inte enkla att styla. Vissa blir lätt frissiga och statiska, särskilt vid exponering mot varm luft från hårfönen. Vissa kan inte tämjas ens av världens bästa plattång. Andra kan inte hålla en lock stadig i längre än en timme. Men vet du vad? Nanoil Hair Styling Spray hjälper i alla dessa scenarion.

Enkel frisyr som ser fantastisk ut

Plattning, lockning, föning eller uppsättning av knutar och allt annat roligt vi gör med vårt hår kallas styling. Vi använder dessa tekniker för att få håret att se ut som vi vill, på ett sätt som matchar vårt utseende, ett särskilt tillfälle eller en outfit. Tyvärr är det inte alltid enkelt att styla frisyrer eftersom hår tenderar att vara ostyrigt. Som tur är kan även det mest ostyriga håret tämjas, förutsatt att du använder en kosmetika som Nanoil Hair Styling Spray. Detta är en formula som gör håstyling otroligt mycket lättare.

Nanoil spray för hårstyling

Vad bör du känna till om produkten? Först och främst är det värt att känna till att detta inte är ännu en vanlig hårstylingspray. Den är mycket bättre.

  • För det första är texturen superlätt. Den vattenbaserade formulan innehåller inga tunga oljor och Nanoils spray täcker håret i en osynlig beläggning som både skyddar håret och förbättrar dess hanterbarhet. Volymen bevaras dock.
  • För det andra är receptet något helt nytt. Du hittar inga onödiga fillers, färgämnen, artificiella doftämnen eller alkoholer som, uppenbarligen, bidrar till uttorkning. I stället hittar du här ingredienser som gör håret slätare och snyggåare.
  • För det tredje är detta en riktigt effektiv produkt som förenklar frisering. Efter att du sprayat håret med Nanoil Hair Styling Spray blir det lättare att kontrollera och styla, avsevärt mjukare och dessutom glänsande.

Hur fungerar det?

Allt du behöver göra för att se hur det fungerar är att applicera Nanoils spray på håret. Det finns inga begränsningar när det kommer till användning av denna produkt: den kan appliceras på alla hårtyper. Dessutom kan du använda den både på torrt och fuktigt hår. Detta ger många fördelar eftersom detta är en spray som:

  • slätar ut håret och markerar dess glans
  • hjälper kammen att föras igenom håret ohindrat
  • motverkar statiskhet och friss
  • gör lockning och plattning simplare
  • gör hårstråna mjuka och studsiga
  • håller håret i form hela dagen

Nanoil Hair Styling Spray – ingredienser

Det finns en sak till som förtjänar särskild uppmärksamhet. Förutom att detta är en fantastisk produkt för att hålla ordning på håret, är Nanoil Hair Styling Spray också en fantastisk hårkonditionerande produkt. Effekten beror på innehåll som vitamin E och ricinolja som tillsammans främjar ett starkare hår. Dessa två ingredienser är hemligheten bakom Nanoil och förmågan att göra håret friskare och helt enkelt snyggare.

Mer om denna produkt och dess effekter hittar du på nanoil.se. Besök, lägg en beställning och prova på ditt eget hår. Det är absolut värt det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *