Visste du att du kan styla dina ögonbryn med tvål? Det är väldigt enkelt! Det är ett utmärkt sätt att få perfekt formade bryn. Vill du prova denna globala trend, men har ingen aning om vilken tvål som är bäst för denna metod? Lär känna Nanobrow Styling Soap – praktisk och enkel att använda, och viktigast av allt, den ger otroliga resultat!

basta ögonbryn soap

Nanobrow Styling Soap – bästa ögonbrynstvålar

Det är ingen ny metod! Stylingtvål för ögonbryn har funnits i nästan 10 år och den är fortfarande vanligt förekommande inom sminkbranschen. Den har populariserats av Hollywood – du kan se effektfulla tvålbryn i filmer från 1930-talet. Sminkprodukten används återigen i stor utsträckning och tvålbrynen har tagit över Instagram! Dagens tvålar är förbättrade och en av dem är Nanobrow Styling Soap.

Nanobrow Styling Soap – beskrivning

Varför är Nanobrow Styling Soap unik? För att den har fulländats in i minsta lilla detalj! Den skiljer sig från andra traditionella glycerinbaserade tvålar. Nanobrow-tvålen är mjuk, formbar och har en gelkonsistens, dessutom behöver du inget vatten för att använda den. Det är bara att applicera produkten på en borste och styla brynen!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – ögonbrynstvål

Nanobrow Styling Soap – varför är den värd att ha?

Nanobrow Eyebrow Styling Soap är ett enkelt och snabbt sätt att få fantastiska, vackra bryn på bara ett ögonblick! Även om du inte är bra på att sminka brynen så kommer du att kunna styla dina bryn perfekt med den här tvålen! Nanobrow-tvålen kommer att tämja och borsta dina hårstrån så att de ser felfria ut hela dagen. Dessutom fungerar den bra ensam eller som bas för andra färgade sminkprodukter.

Nanobrow Styling Soap – effekter och fördelar

 • Mjuk, formbar och gel-konsistens
 • Vatten behövs inte – färdig att användas
 • Perfekt formade bryn
 • Ögonbrynen ser fantastiska ut utan smink
 • Den behagliga formulan håller varje hårstrå på plats
 • Maximal volym hela dagen lång
 • Torkar snabbt, inget behov av korrigeringar
 • Tunna och fläckiga ögonbryn ser fylligare ut

ögonbrynsvård

Nanobrow Styling Soap – hur använder man den?

 1. Applicera en liten mängd Nanobrow Styling Soap på en borste. Du behöver inte blöta borsten eftersom tvålen är färdig att användas.
 2. Fördela tvålen jämnt på brynen. Borsta den genom hårstråna, tills du känner att tvålen torkar och att hårstråna är stylade i önskad riktning.
 3. Kamma håren uppåt för att forma dem ordentligt.

Nanobrow Styling Soap – recensioner

Varför är Nanobrow Styling Soap en stor succé inom sminkvärlden? Det visar sig att dess formula och effektivitet ger anmärkningsvärda resultat. Det är därför Nanobrow-tvålen är så populär bland sminkälskare och proffs över hela världen. Produkten har en stor kapacitet, ger valuta för pengarna och har en behaglig gelkonsistens som fixerar och stylar brynen väl. Det bästa med den är att man inte behöver använda vatten, så du behöver aldrig oroa dig för om den är för tjock eller för rinnande. Det är ett banbrytande genombrott i världen av brynsmink!

Nanobrow Styling Soap – var kan man köpa den?

Denna fantastiska brynstylingstvål kan köpas på tillverkarens hemsida. Gå in på www.nanobrow.se och prova #soapbrows på dig själv!