Alla kvinnor vet att det bästa sminket är det som är lätt att använda, och som uppfyller förväntningarna

Alla kvinnor vet att det bästa sminket är det som är lätt att använda, och som uppfyller förväntningarna. Smashbox håller med om det. Därför har de tagit fram L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color. Låt oss se om den nya produkten är något man kan älska, och som är här för att stanna.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color från Smashbox är en ovanlig kosmetisk produkt. Varför? Jo, de flesta produkter av den här typen säljs i platta paletter eller runda burkar, och har pressats ihop till färgglatt puder. Smashboxs produkt är dock annorlunda. Produkten är i form av ett stift, och för att använda den måste vi vrida på förpackningens nedre del (precis som på ett läppstift). Det är inte allt! L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color säljs också i form av en svamp. Många kommer nog älska den här lösningen – inga fler borstar, eller hur? Men är det verkligen så? Efter en viss tid kommer ju svampen att bli kladdig av allt smink. Vi kan förstås tvätta den och använda den igen, men kom ihåg att bakterier kan samlas på applikatorer (borstar och svampar), vilket kan skada huden. Valet är ditt.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color från Smashbox säljs i åtta nyanser: Sheer Pink Pearl, Peachy Pink With Golden Shimmer, Warm Coral, Bright Fuschia Pink, Burgundy Wine, True Pink, Rose Nude och Bright Warm Coral. När kosmetikan appliceras ordentligt ger den huden en naturlig effekt, framhäver ansiktets tillgångar, och ger dig ett vackert och strålande utseende. Produkten har en lätt skimrande yta, och smälter in med din foundation och ditt transparenta puder. L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color bör appliceras på kinderna och distribueras med svampen. Ett intressant faktum är att den här produkten även kan appliceras på läpparna och andra delar av ansiktet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *