MAC Cosmetics är ett favoritmärke bland kvinnor från hela världen. Det är inte så konstigt. Deras kosmetika är av allra högsta kvalitet. Detta exklusiva märke har precis lanserat en ny serie produkter som kommer vara till användarnas stora glädje. Varför? MAC presenterar Faerie Whispers begränsade utgåva – direkt från sagorna!

Faerie Whispers Collection

Vilka kvinnor skulle säga nej till att bo i sagornas värld en stund? MACs begränsade utgåva har inspirerats av olika feér som tar oss runt världen med oförglömliga sagor. Vad associerar vi feér med? De är levande varelser som är ganska flirtiga och omogna, täckta i magiska färger och glans, och mycket delikata. Precis som kollektionen Faerie Whispers från MAC.

Sagosmink

Faerie Whispers från MAC Cosmetics är en serie produkter som inspirerats av sagornas värld och feérnas ömtålighet. Hur är kosmetikan i Faerie Whispers? Framför allt är den fantastisk!

  1. Bred palett intensiva och diskreta färger.
  2. Kosmetika med en fantastisk effekt.
  3. Matt och skimrande yta.
  4. Produkterna har en sagolik glans.

Begränsad utgåva

MACs användare kommer bli överlyckliga, för i utgåvan Faerie Whispers finns kosmetika som inte tillhör varumärkets egentliga utbud. Det är en riktig gåva till den som gillar begränsade utgåvor. Faerie Whispers är sagolik kosmetika som förvånar oss med sin kvalitet.

Den största bomben i kollektionen är Foiled Shadow, som är en folieliknande ögonskugga med skimrande eller matt yta. Vi kan använda dem för att få en otroligt effektiv sminkning. Faerie Whispers erbjuder även metalliska läppglans, pärlskimrande läppstift och läppglans, ljusa rouge och puder, och fantastiska borstar. Dessa kosmetiska produkter kommer definitivt att fånga din uppmärksamhet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *