Oljebehandling från L’Oreal Paris är en ny hudvårdsprodukt från detta kända varumärke. Ansiktsoljan Nutri-Gold ska vårda huden och ge den en särskild vitalitet. Tack vare åtta oljor med föryngrande egenskaper räcker ett par droppar gott och väl till oljebehandlingen med Nutri-Gold, som vårdar huden och ger den ett strålande utseende.

Föryngrande oljor

Den senaste ansiktsoljan från L’Oreal är en vårdande produkt som kombinerar innovative områden hudvård med naturliga ingredienser som ansvarar för vårdnad och fukt. Oljebehandlingen från L’Oreal Paris kombinerar 8 naturliga, föryngrande oljor, som säkerställer vitalitet och frisk hud.

Vilka oljor finns i L’Oreal Nutri-Gold oljebehandling?

  1. Rosenolja – återfuktar och mjukgör
  2. Apelsinolja – visar upplivande egenskaper
  3. Lavendelolja – har antioxiderande egenskaper
  4. Storknäbbolja – garanterar en lugnande effekt för torr hud
  5. Jasminolja – lugnar huden och ger den en fin ton
  6. Mejramolja – ger en avslappnande aromaterapi
  7. Olja från rosmarin – visar antioxiderande egenskaper
  8. Olja från passionsfrukt – återfuktar och skyddar huden

Oljebehandlingar är olika ingredienser som har valts på ett sätt som ger en problemfri applicering. L’Oreal erbjuder många sätt att applicera oljan. Nutri-Gold är främst till för vardaglig hudvård. Hur är det möjligt?

Vardaglig hudvård

Oljebehandling från L’Oreal Paris kan enkelt användas på morgonen eller kvällen (eller både och) för vardaglig hudvård. Skönhetsbehandlingar kan genomföras på många olika sätt – appliceras med fingertopparna, gnida in den innan dagkrämen, eller till och med som en aromaterapeutisk olja för kvällsmassage i ansiktet.

För särskilda tillfällen

L’Oreal Paris ansiktsoljor är också till för särskilda tillfällen. Tillverkaren lovar att oljebehandlingen kan utföras på hundratals sätt och alla bör hitta det sätt som passar dem bäst. Nutri-Gold kan till exempel användas med vår favoritkräm för hudvård, för att vårda huden direkt, som ett tillskott till en foundation, eller som en berikad, vårdande sammansättning i rengörande mjölk. Möjligheterna är oändliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *