BareMinerals är kända för sitt fantastiska mineralsmink. Den här gången kan vi prova ögonskuggorna READY 4.0 från BareMinerals. Den här kosmetikan hjälper dig skapa en elegant och naturlig ögonsminkning.

Ögonskuggorna READY 4.0 från BareMinerals säljs i en guldfärgad förpackning som innehåller en dubbel applikator och en spegel som underlättar sminkningen. Kosmetikan säljs i flera färger. Du kan köpa följande paletter: The Designer Label (brunt, olivfärgat, beige, grått), The Happy Place (rosa och grått), The Comfort Zone (dunkelt beige och rosa), The Truth (brunt, beige och grått), The Good Lofe (svart, grått, écru och rosa), The Soundtrack (beige och skimrande brunt), The Dream Sequence (violett och grått).

Det är lätt att applicera ögonskuggorna READY 4.0 från BareMinerals. Kosmetikan kan appliceras våt eller torr. Om du applicerar med en torr borste får du ett diskret resultat, men våt applicering ger en effekt med höga pigment. Börja alltid sminka ögonen med den ljusaste ögonskuggan. Distribuera den över hela ögonlocket och lägg sedan till en ny färg. Den mörkaste färgen ska vara på ögats yttre hörn och nedre ögonlock. BareMinerals READY 4.0 har en lätt konsistens, höga pigment, och innehåller mineraler. De täcker rynkor och imperfektioner, utan “lyfter fram” ögonen från ögonlocken och får ögonen att se större ut. Tack vare de naturliga ingredienserna och mineralen vårdas huden, blir återfuktad, och strålar. Växtextrakt och ekologiska mineraler vårdar ögonlocken och huden runt ögonen. BareMinerals READY 4.0 innehåller: extrakt från gurka och ris, oxidanter, oljor, silikon, antioxidanter och koffein.

BareMinerals har sett till att READY 4.0 ser bra ut på alla hudtyper. Det rekommenderas särskilt för känsliga personer med allergier och akne. Kosmetikan håller sig fast på ögonlocket i upp till 8 timmar och samlas inte i veckan, faller inte av och bleknar inte under dagen. Det är en perfekt kosmetisk produkt för både dagen och kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *