Letar du efter en produkt som passar bra till dina fransar, ögonbryn, hår och hud? Det kan vara en svår utmaning! Tack och lov finns Nanoil ricinolja – en mångsidig olja som fungerar utmärkt. En sådan kallpressad och oraffinerad olja som utvinns ur frön från ricinusplantan är en sann pärla för dem med känslig hud, allergiker och de som älskar naturinspirerade skönhetsprodukter. Fortsätt läsa för att få ta del av de fakta som du måste veta!

Hur framställs Nanoil ricinolja?

Nanoil ricinolja ger underbara effekter tack vare de ingredienser som den är gjord av. Den är kallpressad från frön från en ricinplanta och är fylld med essentiella fettsyror som är nödvändiga för att upprätthålla hudens hälsa och unga utseende. Nötter, frön och växtoljor är de rikaste källorna till essentiella fettsyror – omega-syror i form av oljesyra och linolsyra – som är ovärderliga inom kosmetologin. Ricinolja är en av de rikaste källorna till dessa syror.

Ricinolja har en ljusgul färg, men det finns även genomskinliga varianter. Nanoil ricinolja har en lätt konsistens för att vara en ricinolja. Tack vare det absorberas den snabbt och lämnar ingen fet beläggning eller täpper till huden. En användarvänlig pipett doserar en liten mängd, därför kan du vara säker på att du inte använder för mycket. Eftersom oljan är förpackad i en mörk glasflaska förlorar den inte några av sina värdefulla egenskaper – den påverkas inte av solljus som kommer in genom en olämplig förpackning.

Nanoils produkter garanterar ingredienser av högsta kvalitet och uppmärksamhet på detaljer: från en enkel applicering via en fin konsistens hos oljan till en elegant design som är en fröjd för ögat.

Vad gör Nanoils bästsäljande ricinolja?

Denna produkt fokuserar på att lugna irriterad hud, stärka den inifrån och påskynda hudens reparation. Varje droppe av ricinoljan är rikligt försedd med vitaminer och mineraler. Med sådana beståndsdelar kan oljan:

 • skyddar huden mot bakterier, vilket minskar inflammation och akneutbrott.
 • stimulerar produktionen av kollagen och elastin som garanterar hudens elasticitet.
 • vitaliserar och stärker både hår och hårbotten.
 • stoppar håravfall och ger näring åt hårsäckarna.
 • skyddar håret mot skador och värme.
 • gör håret, brynen och fransarna naturligt mörkare.
 • återfuktar torr hud på kroppen och i ansiktet på djupet.
 • förhindrar att naglarna går sönder och stärker naglarna.
 • kan ersätta ett serum för ansikte, bryn eller fransar.
 • minskar fina linjer.
 • ger huden mjukhet och fasthet.
 • lindrar hud med irritationer, brännskador och skärsår.
 • hjälper till att minska bristningar, ärr och celluliter.
Vem kan använda Nanoil ricinolja

Vem kan använda Nanoil ricinolja?

Nanoil ricinolja är mild och passar alla hudtyper: normal, torr, kombinerad och fet hud. Paradoxalt nog hjälper den till att förbättra hud som kämpar med överdriven oljeproduktion, ohälsosam glans eller ojämnheter. Eftersom Nanoil ricinolja har antibakteriella egenskaper lugnar den inflammerad hud och är en av de naturliga behandlingarna mot akne. Du kommer att älska den om du har torr eller åldrande hud. Hudens åldrande medför vanligtvis att huden blir torr och förlorar sin fasthet, så regelbunden näring och återfuktning bör vara grunden i hudvården. När ansiktskrämer inte räcker till, satsa då på Nanoil ricinolja och se att huden kan se fantastisk ut oavsett hur gammal du är.

Om du är känslig och benägen för allergier kommer du garanterat att älska den. Oraffinerad och 100 procent naturlig ricinolja är hypoallergen och har använts medicinskt i evigheter.

Var kan man köpa den?

Du kan göra en beställning via den officiella hemsidan på www.nanoil.se – lägg Nanoil ricinolja i din varukorg och välj det mest bekväma leveranssättet.

Nanoil kosmetika