Trött på opraktiskt aluminiumfolie som skadar kundernas hår? Nu kan du äntligen säga hejdå till det! Det maltesiska varumärket ColorCuts har lanserat innovativa termiska strips för flerdimensionell färgning till frisörmarknaden. De hjälper dig att få till unika och trendiga frisyrer på dina kunder.

ColorCuts highlighting foam strips Color Cuts

Highlighting Foam Strips är unika frisörtillbehör som kan effektivisera arbetet i din frisörsalong och minimerar risken för skador på håret. De är tillverkade av nedbrytningsbart material som är 80% återvunnet. En skumremsa kan användas 3 gånger och har dimensionen 10×30,5. De kan klippas och böjas fritt.

Det flexibla och lätta materialet ligger bra i handen och får fäste vid kontakt med färgprodukter. Remsorna glider inte av håret, och de förbättrar hela färgningsprocessen. Detta är extremt komfortabelt för kunder som annars tvingas sitta i frisörstolen flera timmar. ColorCuts kan minska färgbehandlingstiden med upp till hälften. Remsorna är mjuka, snälla mot håret och orsakar inga skador på hårbotten. Den semitransparenta beläggningen ger dig full kontroll under färgbehandlingen.

ColorCuts termiska skumremsor – en innovation i din salong

Skumremsorna i polystyren behåller optimal temperatur utan att överhetta håret. De håller sig dessutom svala för högsta möjliga bekvämlighet. De är fria från lim, men får bra fäste vid kontakt med fukt i färgprodukter.

När hårfärgen applicerats, vik remsan på hälften så fäster halvorna i varandra och håller sig på plats under hela behandlingen. De flexibla och mjuka remsorna kan effektivisera hela arbetgruppens arbetsflöde. Stripsen kommer i en praktisk behållare så att du enkelt kan ta ut en remsa och använda på kundens hår.

Introducera denna iögonfallande accessoar i din frisörsalong och utför snabba och effektiva färgbehandlingar som imponerar på dina kunder.

color cuts ColorCuts highlighting foam strips

Unika Highlighting Foam Strips

Remsorna är gjorda av nedbrytningsbart material som kombinerar exceptionell teknologi med miljötänk. De återanvändningsbara remsorna kan tvättas i maskin och användas igen utan att de tappar sina egenskaper och höga kvalitet.

De olika färgerna på remsorna förenklar behandlingar som involverar flera färger. De ser till att du inte blandar ihop färgerna och gör att du enkelt kan justera under processen. Skumremsorna minimerar skaderisken eftersom de ser till att luften flödar fritt mellan lagren. De mjuka, termiska skumremsorna är lämpliga för alla färgtekniker och låter dig enkelt utföra balayage, ombre, sombre, highlights eller populära flamboyage.

Ett paket innehåller 200 förskurna strips, som räcker till upp till 800 användningar. De unika, termiska skumremsorna erbjuder utmärkt komfort och prestige till din salong och gör att du kan ta emot fler kunder varje dag.

Det termiska polystyrenskummet är en revolution i frisörsalongerna. Detta snygga och praktiska tillbehör erbjuder stor frihet och kontroll vid färgbehandlingar och gör det enkelt att uppnå spektakulära, flerskiktiga frisyrer.

För mer information om ColorCuts produkter, gå till den webbsida colorcuts.mt