Ögonfransar utgör den vackraste ramen för ögonen. Vissa kvinnor får inte fransförlängning eftersom de kan förvärra naturliga fransar, vilket är anledningen till att hitta den bästa mascaran hjälper dem att uppnå önskat resultat. Den perfekt mascaran finns!

Varför är mascara alltid ett bra val?

Mascaror är bland de mest populära skönhetssaker; tillgänglig överallt, båda online och offline. I allmänhet, de som inte vill ha ögonfransförlängning, får välja en mascara som sitt sätt att få längre fransar och fin fransdefinition.

Självklart skiljer sig mascaror beroende på tillverkare och märke, vilka ingredienser de består av och vilka borstar de har. Dessa faktorer avgör om en mascara är lätt att applicera och ger önskade effekter.

Mascara är ett bra val för alla på grund av att det inte överbelastar ögonfransarna eller får dem att ramla av. Dessutom är dess tillämpning inte knepig och tar bara lite tid. Det är förståelig att kvinnor fortsätter leta efter sin perfekta mascara.

4 Mascaror som ger önskade resultat

Nu är valet av mascaror nästan ändlös. Men även om många produkter är tänkta skapa önskade effekter och vårda fransarna, sviker många av dem oss efter den allra första användningen.

Följande sammanfattning gäller mascaror som håller vad tillverkaren lovar.

#1 Nanolash Mascara

de bästa mascarorna

Nanolash mascara finns i två versioner:

Båda kommer med välformade silikonborstar som gör att vi kan ta tag i korta ögonvråfransar (dessa små hårstrån brukar vara en utmaning under applicering av mascara).

Nanolash Mascara är en premiumprodukt, och den har märkts att den håller länge av kvinnor som använder den. Det är en klumpfri och flaggfri formel. Mascaran är också resistent mot hårda väderförhållanden och kladdar aldrig.

#2 Lashcode Mascara

Lashcode Mascara är en fransförlängande och förtjockande produkt. Den skapar önskade resultat efter ett enda penseldrag, plus att det är en riktigt långvarig mascara som aldrig kladdar eller flagnar. Du behöver inte vara orolig för att få pandaögonen att se ut en regnig dag.

När det gäller mascaraborsten har den en optimal form och är gjord av högkvalitativa silikonborste. Den separerar fransarna exakt och förhindrar klumpar. De flesta kvinnor som redan har testat Lashcode Mascara tycker mycket om det.

#3 Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes

Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes är en förlängande och förtjockande mascara. Recensenterna säger att du behöver minst två lager av produkten för att uppnå tillfredsställande längd och volym. Den torkar snabbt så appliceringen borde inte vara problematisk.

Borsten i Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes har en ordentlig form, en smal spets och tätt placerade borst vid basen. Detta gör att vi kan separera fransarna exakt och förhindra klumpar. På andra sidan önskar vi att produkten kunde hålla fast längre; det tenderar att flagna i slutet av dagen.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash Mascara finns i de flesta skönhetsbutiker. Den förlängande mascaran är tänkt att ge lösfransarna effekt, men onlinerecensioner säger att du kanske inte uppnår utseendet. Vi gillar inte heller hur länge det varar. Maybelline Great Lash Mascara tenderar att flagna efter några timmar. 

Produkten levereras med en kort stav som kan orsaka problem med att applicera mascaran på ögonvråfransarna. För att göra saken värre är borsten fint åtskilda, vilket kan orsaka att fransarna sitter ihop.

Sammanfattning

Vi har presenterat fyra mascaror som visade sig vara bäst jämfört med andra produkter. Nanolash Mascara är en obestridd mästare och verkar bara felfri.

Andra mascaror har vissa brister, men de fungerar okej och kommer säkert att låta dig uppnå jämn täckning och fina resultat. Naturligtvis råder vi dig att välja den mascara som uppfyller dina behov och förväntningar.