Bland Inglots kosmetiska produkter finns det några som hjälper till med en perfekt vardagssminkning. Företaget erbjuder ett stort utbud färgad kosmetika, men också produkter som hjälper dig få en klarare blick. En av dessa produkter är Eyeshadow Keeper från Inglot. Vad är så speciellt med den här produkten? Är basen från Inglot effektiv?

Eyeshadow Keeper från Inglot säljs i en svart, elegant och smidig tub som inte orsakar några problem med användning. Förpackningen innehåller 10 ml av en perfekt distribuerad produkt som ska göra ögonsminkningen extremt långvarig. Ögonskuggebasen har en ljust beige färg, men när du applicerat den på ögonlocket blir den genomskinlig. Du kan applicera den med en borste, svamp, applikator eller ett finger – Eyeshadow Keeper appliceras utan problem.

Vad får ögonskuggebasen från Inglot att fungera?

Eyeshadow Keeper matchar din hudfärg, så den syns inte direkt på ögat. Vi får en till effekt efter att ha applicerat Inglots ögonskuggepas, så att den kan göra ögonlockets färg mycket jämnare och dölja rodnad och blåmärken. Partiklar i kosmetikan absorberas av huden och skapar ett tunt lager som absorberar ögonskuggan och håller kvar den på ögonlocket mycket längre.

Hur fungerar Eyeshadow Keeper från Inglot?

  • get en långvarig effekt,
  • framhäver produktens färg på ögonlocket,
  • underlättar applicering av lös och kompakt ögonskugga,
  • smälter samman med hudens struktur och fäster ögonskuggan.

Vilka effekter har ögonskuggebasen från Inglot?

Appliceringen av Eyeshadow Keeper från Inglot är en garanti för perfekt sminkning. Basen från Inglot är effektiv och lätt att applicera även om du har de mest omärkvärdiga ögonskuggor (såväl billiga som dyra), oavsett vilken form och sammansättning de har. Eyeshadow Keeper från Inglot fungerar med både diskret och stark ögonsminkning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *