Smink kan inte vara perfekt utan ett läppstift. Pierre Rene är väl medvetna om detta, och därför har de tagit fram otroliga läppstift: Slim Lipstick Rich och Slim Lipstick Soft. Kollektionen innehåller 23 nyanser, så alla kan hitta en perfekt och exceptionell färg. Låt oss kika på läppstiften från Pierre Rene.

Slim Lipstick Rich från Pierre Rene ger en halvt matt yta. Läppstiftet är rikt på pigment och vattentätt. Det ger oss en intensiv färg, långvarig effekt, och perfekt täckning. Kosmetikan bör appliceras i två lager med hjälp av en borste. Slim Lipstick Rich finns i nyanserna rött, persikofärgat, brunt och björnbär. Slim Lipstick Soft återfuktar läpparna och gör dem mjukare. Det skyddar den känsliga huden från torrhet och solens strålar. Slim Lipstick Soft har en krämig konsistens och diskret doft. Kosmetikan i den här kollektionen bör appliceras i två nyanser med en tunn borste. Slim Lipstick Soft finns i hudfärgade, röda och rosa nyanser – alla med brokad.

Slim Lipstick Rich och Slim Lipstick Soft från Pierre Rene säljs i svarta stift med transparent topp. Läppstiftet skjuts uppåt när vi vrider på stiftets svarta underdel. Stiftet är skuret i en vinkel som underlättar appliceringen då det är anpassat efter läpparnas form. Läppstiften i kollektionen innehåller naturliga ingredienser: glimmer, kisel, järnoxid, återfuktande och mjukgörande vax, och växtoljor. I sammansättningen finns även parabener, flytande paraffin, alkohol och dofter.

Vad ska vi göra för att få Pierre Renes läppstift att hålla längre? Först bör vi förbereda läpparnas hud, och för att göra det behöver vi blanda till en skrubb med socker. Blanda en tesked socker med en tesked honung. Blandningen rensar bort döda hudceller, återfuktar huden, och vårdar den. Sedan kan vi applicera läppbalsam, och när det har torkat kan vi applicera Pierre Renes läppstift. Om vi vill förlänga kosmetikans hållbarhet bör vi trycka en näsduk mot läpparna och applicera matt eller transparent puder. Innan appliceringen av Slim Lipstick Rich & Soft kan du täcka läpparna med foundation eller en bas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *