Wibo är ett polskt kosmetikamärke som är kända för att erbjuda ett stort utbud prisvärd kosmetika. Deras kvalitet är ofta lika god som utländska företag, medan priserna håller sig på en förvånansvärt rimlig nivå. Nu i vår vill Wibo lansera flera nya kosmetiska produkter, och den sanna drottningen är paletten ögonskuggor Go Nude Smokey Edition.

En av de mest efterlängtade paletterna i år är paletten med 12 ögonskuggor: Wibo Go Nude. Den är gjord i samma stil som paletten Naked från Urban Decay – vilket kan anses vara kontroversiellt (plagiat, brist på originalitet), men det kan också anses vara en bra polsk motsvarighet till utländska produkter. Wibos palett är en attraktiv kosmetika som erbjuder allt som är nödvändigt för perfekta rökiga ögon. Ikonisk sminkning är inte längre utom räckhåll.

Wibo har sett till att Smokey Edition Go Nude är ett perfekt sammansatt set om tolv skuggor som säljs i en smidig metallåda med bred spegel. I detta sett finns tolv ögonskuggor med pigment och en dubbelsidig sminkborste med naturligt hår som är specifikt för Wibo Go Nude. Borstens välvda form gör det lätt att applicera ögonskuggan och få en perfekt yta.

Wibo Smoky Edition GO NUDE är ett perfekt exemplar på varierande sminkning – från klassiska rökiga ögon, genom tennliknande och violett aftonsminkning, till varmt brun vardagssminkning. Pigmenterade ögonskuggor i god kvalitet, bra pris och stort utbud färger – allt detta är faktorer som gör denna rökiga sminkning till något för alla.

Lanseringen av Wibos senaste produkter sker under den kommande våren. Wibos palett GO NUDE Smokey Edition kommer säljas från och med mars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *