Riktiga hårälskare vet hur bred marknaden för hårprodukter är. Det finns produkter för alla hårtyper och alla problem, i nästan alla dofter och färger, och så vidare. Finns det något som kan överraska oss? Ja. Det finns flera intressanta och nyttiga hårprodukter. Nedan går vi igenom de fyra mest överraskande hårprodukterna som alla kvinnor borde ha.

1. Metallklämmor till klippning

Tjejer som har frisyrer med tydliga kanter är väl medvetna om problemet. Du har precis varit hos frisören och kanten blockerar redan din syn, hamnar i ögonen, och vill inte lyssna på dig. Återigen måste du hitta en hårstylist som inte kräver mycket pengar för två korta klipp som kortar ner luggen. Skulle det inte vara bättre om du gjorde det själv? Omöjligt? Blir det snett och fult? Det måste det faktiskt inte bli, om du använder ett verktyg som kan hjälpa dig göra det på egen hand. CreaClips och Bango är två väl genomtänkta hårklämmor som låter dig placera luggen rakt och underlätta klippningen, så att den både blir rak och gör att du slipper vara rädd för att skada dig själv.

2. Verktyget Bob Maker

Vill du följa vårens mode och ha en estetisk bob på huvudet, men inte vilja klippa ditt långa hår som du kämpat med att spara ut i flera månader eller år? Så kallade ”Bob Maker” är klämmor som ökat i popularitet under de senaste månaderna, för på bara ett par minuter kan du använda dem och skapa en vacker bob med ditt långa hår. De långa klämmorna låter dig samla upp det ”överflödiga” håret och dölja det under din bob på ett sätt som gör att din frisyr är både bekväm och naturlig.

3. Nät för strandvågor

Drömmer du om ett fräscht strandutseende, men har inte tid att prova alla konstiga sätt och fina produkter som ska ge dig de här vågorna? Räddningen för fint och lite kortare hår ligger i ett nät från Kevin Murphy. Det silkeslena och tunna Texture.net låter dig uppnå dina drömmars styling på ett enkelt sätt. Allt du behöver göra är att fästa nätet över ditt våta hår innan du lägger dig, så kommer du att vakna på morgonen med ett vågigt hårsvall.

4. Hårband för naturliga vågor

Drömmer du om vågor som i Hollywood, men inte har tid eller tålamod att tortera håret med en locktångs höga temperaturer? Det finns verktyg som låter dig locka håret medan du sover. Omöjligt? Aurora Band är ett mjukt hårband som har tagits fram för att ta hand om fuktigt hår medan du sover, och för att ge dig naturliga vågor utan ansträngning. Allt du behöver göra är att fästa hårbandet på huvudet, vrida håret runt det, och sedan lägga dig och sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *