Det sägs att ögonen är själens spegel. Det är förmodligen en av anledningarna till att många kvinnor vill sminka ögonen på ett professionellt sätt, och därför har Lancome tagit fram den nya serien Hypnôse Doll Eyes. Vad kan serien erbjuda?

Serien kosmetika innehåller tre produkter: mascaran Hypnôse Doll Eyes, Bi-Facial sminkborttagning, och ögonpennan Crayon Khol Noir. Det här är tre mycket populära kosmetiska produkter från Lancome. Att vara någon som älskar smink och bara gå förbi dem på sminkbutikens hyllor vore ett stort misstag, så låt oss ta en närmare titt på de separata produkterna.

Hypnôse Doll Eyes mascara finns i tre olika färger: So Black!, Violet Envoutant and Noir Intense. Mascaran har en borste som ger ögonfransarna volym, definition och längd. Borstens form påminner om en kon – bredare nedtill och smalare mot toppen. Du behöver kunna använda den ordentligt för att få den önskvärda effekten. När vi sminkar oss bör vi komma ihåg att det ska se så naturligt ut som möjligt. Därför behöver vi bara ett lager mascara för att ögonfransarna ska borstas och böjas ordentligt.

I serien finns också Bi-facial sminkborttagning för ögonen. Det här är en mycket viktig del av sminkningen. Varför? Jo, fina ögon handlar inte bara om fina ögonfransar (och ögonlock), utan rengöringen är också viktig. Därför erbjuder Lancomes nya serie även en sminkborttagning. Innan användning behöver du skaka flaskan så att de två delarna blandas samman. Häll lite av produkten på en bomullspress och tryck den skonsamt mot dina stängda ögon, så att sminket löses upp. Kom ihåg att du inte får gnida för hårt, för detta kan orsaka irritation och göra ögonfransarna svagare. I serien finns även en mindre version av kosmetikan (30 ml).

Seriens kompletteras av ögonpennan Crayon Khol Noir. Vi kan välja bland hela 10 nyanser av den här kosmetikan. Den har en mjuk konsistens, så det är lätt att både applicera den på ögonlocket och att sprida den och blanda den med ögonskuggor. Hur använder man ögonpennan från Lancome? Den stora hemligheten bakom en perfekt sminkning är en perfekt placering på ögonlocket och att hålla handen ordentligt. Ha armen på bordet och handen mot kinden. Sträck lite på ögonlocket och dra en linje. Den kan ha en valfri form och längd, men det bästa är förstås de som följer det aktuella årets trender.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *