Krämen Effaclar Duo från La Roche-Posay rekommenderas för hud med akne, oljig hud, och hud med pormaskar, tilltäppta porer och imperfektioner. Det är en dermatologisk kosmetika, vilket innebär att dess egenskaper och sammansättning skiljer sig lite från vanlig kosmetika. Apoteksprodukter kontrolleras strikt och dermatologiskt, innehåller fler medicinska ämnen, och är mycket effektiva. Dessa produkter är ofta hypoallergena och innehåller inga parabener.

Krämen Effaclar Duo främjar elimineringen av imperfektioner som pormaskar och missfärgningar. Den begränsar överflödigt talg, reglerar talgkörtlarna, och minskar glansen. Kosmetika från La Roche–Posay kan dessutom vara till hjälp i behandling mot akne, och fungerar bra med dermatologiska mediciner. Krämen Effaclar Duo kan vara mycket smidig vid hudvårdsbehandlingar efter kemisk exfoliering.

Hur applicerar man krämen från La Roche-Posay? För att de vårdande ingredienserna ska absorberas och nå de djupare hudlagren behöver du börja med sminkborttagning. Exfoliering och ansiktsmasker kan också vara till hjälp. Effaclar Duo bör appliceras på kvällen och morgonen, i ansiktets hud. På grund av den utsökta konsistensen kan den ersätta din vanliga sminkbas.

Tack vare ett antal vårdande ingredienser tar Effaclar Duo från La Roche–Posay god hand om huden. Produkten innehåller bland annat glycerin, kisel och zink. För att eliminera missfärgningar innehåller den även ceramider, och för exfoliering och rengöring innehåller den salicylsyra och mjölksyra.

Effaclar Duo från La Roche-Posay säljs i en vit tub som innehåller 40 ml. Tuben är perfekt för rengöring av fläckvis borttagning av imperfektioner. I produktserien finns också en tonic som stramar åt porerna, en rengörande gel, en kräm som motverkar inflammation, och en vårdande kräm för oljig hud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *