Det italienska varumärket Equilibra presenterar ett återfuktande balsam som ökar volymen, återfuktar på djupet, skyddar ordentligt, främjar flexibilitet, återställer hårets glans och ökar volymen drastiskt. Balsamet från Equilibra innehåller vitaminer, silke, keratin och naturliga oljor, och vårdar mycket torrt hår. Fungerar balsam från Equilibra verkligen?

Det återfuktande balsamet från Equilibra är en kosmetisk produkt som baseras på PhytoSynergia och som kombinerar de föryngrande egenskaperna hos aloe vera, arganolja och keratin från hydrolyserat veteprotein. Balsam med aloe vera från Equilibra består av silkeprotein, som skapar ett skyddande lager på håret, och keratin som förstärker dessa egenskaper genom att stärka håret. Equilibras balsam är också rikt på “ungdomsvitamin”, dvs. vitamin E med antiåldrande egenskaper.

En stor fördel med denna kosmetiska produkt är att den inte innehåller artificiella färgämnen, parabener eller allergener, så den är helt säker. Tillverkaren kunde dock inte undvika silikon i sammansättningen. I Equilibras balsam finns den tvättbara silikonoljan dimetylpolysiloxan, som är känd för att vara lätt och skonsam mot håret, så vi behöver inte vara rädda för att produkten ska tynga ner håret.

Equilibra Balsamo Disciplinante Idratante Conditioner är ett balsam som kombinerar de fördelaktiga egenskaperna hos alla nämnda ingredienser för att ge håret det absolut bästa. Detta balsam är tjockt, krämigt och mycket rikt.

Hur fungerar Equilibras balsam med aloe vera?

Flerdimensionellt!

  1. Vårdar hårets celler på djupet.
  2. Återfuktar hela håret.
  3. Återställer hårstråna.
  4. Återställer mjukheten.
  5. Skapar ett skyddande lager.
  6. Gör håret mer flexibelt.
  7. Gör det lättare att borsta och kamma håret.
  8. Ger håret en hälsosam glans.
  9. Ökar volymen markant.

Detta återfuktande balsam som ökar volymen från Equilibra är en produkt som balanserar återfuktning, vårdande och skyddar håret. Balsam med rengörande egenskaper verkar på varje hårtest och ger en avslappnande massage av hårbotten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *