Vi ta och börjar med lite goda nyheter. Skadat hår är faktiskt inte världens undergång. Du är inte dömd till att skaffa kort hår om dina lockar råkar vara slitna. Ta ett djupt andetag och skaffa keratin – ett nödvändigt protein som helt perfekt kan ta bra hand om till och med extramt skadat, uttorkat och livlöst hår utan glans.

Du känner förståss till att ett vanligt balsam, även om det är berikat med keratin, inte är tillräckligt för att reparera håret till fullo. Om du vill återställa skadorna så behöver du skaffa en keratin hårmask. Du måste kolla efter en produkt som är formularad med keratin av bästa kvalitet som används i rejäla mängder eller… så är det ingen idé att kolla alls! Vi har redan gjort detta för dig och hittat de bästa keratin-rika hårmaskerna som bevisat ger de bästa effekterna. Så luta dig tillbaka och njut!

Varför keratin?

Var kommer detta oansenliga proteinets stora popularitet ifrån? Svaret är enkelt – keratin är hårets huvudbyggsten. Det är just detta protein som ser till att håret håller sig friskt, tjockt, starkt och glansigt. I korthet så håller keratinet helt enkelt håret i bra skick och gör det tåligt mot angripare. Om håret har för lite keratin så ser det matt och skört ut. Med andra ord så förblir håret vackert och friskt om man regelbundet förser det med en optimal mängd keratin. Ja, att få ett fantastikt hår är fantiskt inte svårare än så!

Vilken keratin hårmask ska man välja?

Fel hårprodukter som inte ger dig resultaten du önskar är nu en sak ur det förflutna. Kolla in vilka hårmasker som har fått högst betyg av konsumenterna som bara bryr sig om att få de bästa effekterna.  Så om ditt hår behöver ordentlig läkning och reparation – trimma det och låt en bra keratin hårmask för resten av jobbet. Ge håret keratin av bästa kvalitet regelbundet och upptäck hur fantastiskt det kan bli. Väntan är över – det är dags att reparera ditt skadade hår!

De bästa keratin hårmaskerna. Kolla in vår sammanfattning!

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

Fantastiskt hår utan ansträngning? Nanoil erbjuder en hårmask som snabbt kommer hjälpa dig uppfylla dina drömmar om ett långt och fylligt hår. Hög kvalitet, konkurenskraftigt pris, trevlig konsistens och en viktlös känsla som omsluter håret med en underbar doft – detta är vad som gör Nanoil Keratin Hair Mask till en högt betygsatt produkt vars effekivitet och rykte är mycket bra. Dess aktiva ingredienser tillfredställer alla hårets behov för att ge dig ut utseende som ser perfekt ut: keratin och pantenol är den bästa duon för alla hårtyper. Man behöver inget annat för att för att ta bra hand om de slitna lockarna eftersom Nanoil Keratin Hair Mask gör dem glansiga, lena och lätta att bprsta efter bara en användning. Efter några veckors regelbunden användning så kommer man märka hur mycket tjockare och vackrare håret blir. Om du vill förstärka hårets längd och toppar så behöver du inte leta längre då Nanoil Keratin Hair Mask är lösningen du letat efter.

produkt-webbplats: www.nanoil.se

KÉRASTASE, RÉSISTANCE MASQUE EXTENTIONISTE

Det går inte att förneka, Kerastase är ett märke som ofta rekommenderas av hårstylister och kunder väljer det därav ofta. Kommer denna hårmasken som faktiskt är ganska dyr eftersom den kommer i en rätt så liten burk, att tillfredställa ditt hårs nuvarande behov? Förutom keratin så är Kerastase Resistance Masque Extentioniste även formulerad med en utomordentlig blanding känd som Resurrection Sap  i kombination med ceramider som kan reparera skador längs med håret. Denna produkten gör underverk på svagt hår som förlorat sin glans och elasticitet. Med regelbunden användning så minskar Kerastase synbart problemen med kluvna toppar och förbättrar hanteringen av håret.

PHYTO, PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

En annan keratin hårmask är – Phytokératine Extrême Exceptional Mask – som räddar slitet och skört hår som har en benägenhet för kluvna toppar. Tack vare keratinet så hjälper denna produkten håret att bli friskt igen och ger rent generellt ganska bra resultat. Efter några veckors regelbunden applicering så blir håret förstärkt, glansigt och står emot frissighet. Nackdelarna? Tja, det finns ett par. Till exempel så kan denna masken tynga ner tunt och ömtåligt hår och vissa lär tycka att priset för den är högt, särskilt efter att man sett vilken storlek den kommer i och sist så behöver man mer än bara en burk för att kunna reparera håret helt. Fast självklart bör inget av detta avskräcka de med extremt skadat hår från att borte från Phytokératine Extrême Exceptional Mask.

WELLA SP LUXE OIL, KERATIN RESTORE MASK

Keratin kombinerat med växtbaserade oljor – kan det funka? Kosmetologer som jobbar i Wella laboratorierna tror det. Keratin Restore Mask innehåller så mycket som tre naturbaserade oljor – argan, jojoba och mandel – som tillsammans tar hand om näringen och förstärkningen av håret samt förbättrar dess elasticitet och skyddar det från vattenförlust. Just därför så verkar denna produkten bra på torrt hår som har problem med att hålla kvar funkten. Även om Keratin Restore Mask kan tynga ner tunt och ömtåligt hår, så komemr den säkerligen verka bra på hår som skadats på grund av höga temperaturer.

LANZA, KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Ytterligare en keratin hårmask som inkluderats i denna listan marknadsförs för vuxet hår, som är hår som förlorar keratin med åldern och som därav blir svagt, hängigt och förlorar fukt. Även om dess kostnad kan anses hög för dess kapacitet, så är ingredienslistan ganska så intressant. Keratinet har parats ihop med crambe abyssinica fröoja och kaffebönaextrakt. Den sistnämnda stimulerar hårbotten och gör folliklarna starkare för att förebygga förtunnande. Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque förser håret med lipider, dess pH stör inte hårbotten och den hjälper håret få tillbaka sin spänst som ofta går förlorad med åldern. Så om ditt hår tappat sin glans och elasticitet så du blivit äldre, så kan denna produkten från Lanza vara precis det du behöver.

GLOBAL, KERATIN DEEP CONDITIONER

Det är högst troligt att du kommer älska denna hårmasken, särskilt om du spenderar mycket tid utomhus på vintern. Denna produkten har skyddande verkan, minskar frissighet och statiskt hår och gör att håret ser vackert ut även efter du tagit av vintermössan. Global Keratin Deep Conditioner är formulerad med en vitamin, peptid och mineral blanding skapad för att skydda och ge näring åt hår som hela tiden utsätts för utomstående angripare. Då den appliceras regelbundet så gör den håret mjukt och lystrande. En bra sak med denna produkten är att den hjälper dig återfå kontrollen över oredigt hår och flygande hårstrån eftersom den tämjer håret och förenklar bortningen av det. Trots att den är ganska dyr och kommer i en liten storlek så kan man inte påsta att resultaten som Keratin Deep Conditioner ger är dåliga.

KEUNE, CARE KERATIN SMOOTH MASK

Om du använder dig av (för mycket) värmestyling så kan Care Keratin Smooth Mask från Keune vara valet för dig. Förutom keratin så innehålelr denna hårmasken även provitamin B5 och sheasmör som gör den till en perfekt behandling för extramt uttorkat hår. Men ni som har tunt och omtåligt hår bör akta er eftersom denna produkten kan tynga ner ert hår.Sheasmör som är ett naturligt UV filter och som är införlivat i formulan av Care Keratin Smooth Mask kan göra skört och frissigt hår hängigt. Men som tur är så återfuktar denna produkten håret och ser till att det inte blir skadat på grund av höga temperaturer.