Den dagliga hårvårdsrutinen är ibland utmanande. Den måste balanseras så att du inte överdriver. Vi behöver ingredienser som gör att håret ser bättre ut och samtidigt skyddas mot skador. Och det finns en substans som gör både och! Flytande silke har varit populärt länge men det kan orsaka problem när det används på fint hår. Eftersom det riskerar att tynga ned håret, måste du välja den bästa formen. Testa det supertunna flytande silket i Nanoils tvåfasbalsam. Ditt hår förtjänar lite lyx.

Fördelar med Nanoil Liquid Silk Bi-Phase Conditioner

1. Lätt, icke-överbelastande

Ett rinnigt balsam som gör underverk. Du behöver bara skaka flaskan för att kombinera faserna i produkten, sen spruta det över håret. Denna milda mist täcker alla hårslingor och gör håret fylligt och fräscht tills nästa dusch. Nanoil Liquid Silk Conditioner tynger inte ned håret som de flesta andra leave-in balsam.

2. Ultimat glans

Vet du vad det är som gör flytande silke så populärt? Detta mirakulösa protein är absolut bäst på att öka hårglansen. Det flytande silket i Nanoils recept förhindrar även frissighet och trassel. Håret blir mjukt, lättkammat och väldigt skönt att känna på. Detta balsam ger en fantastisk effekt vid applicering!

3. Leave-in form som ger håret näring i timmar

Nanoil Liquid Silk är väldigt lättanvänd: spraya det på håret efter schamponering eller till och med under dagen när du känner att håret behöver lite förhöjning och skydd. När du märker att du har frissiga slingor eller att håret är matt – låt Nanoils balsam hantera det. Eftersom produkten inte sköljs ur, skyddar den håret mot skador i flera timmar.

4. Frizz-kontroll för snyggare, mjukare hår

Nanoil Liquid Silk Conditioner är som en fantastisk hårstylist! Använd alltid före hårstyling: det skyddar inte bara mot värmeskador utan gör även håret lättare att arbeta med genom att fungera mjukgörande och förhindra trassel.

5. Förstärkande effekt

Nanoil Conditioner tämjer oroligt hår och gör håret vackrare, men förstärker också svagt, skadat och fint hår som saknar fukt. Nanoil har en fantastisk konditionerande effekt och om du använder det regelbundet, förbättras hårets tillstånd väldigt fort.

6. Långvarigt balsam

Ingen tycker om produkter som tar slut på mindre än en månad. Nanoil Liquid Silk Conditioner varar riktigt länge, vilket är ännu en fördel med produkten. Två eller tre pumpningar räcker för att täcker hela hårets längd. Nanoil håller håret friskt, elastiskt och underbart i flera veckor.

hårbalsam med flytande silke Nanoil

7. Återanvänd när du känner för det

Detta balsam räddar alltid din frisyr. Ha det nära till hands för att fixa håret vid behov, exempelvis vid extrema väderförhållanden. Du kan vara säker på att ditt hår inte längre behöver lida av frissighet orsakad av fukt, solskador, uttorkning eller trassel i vinden.

För fler detaljer, gå till www.nanoil.se. Se hela produktserien baserad på flytande silke, arganolja eller keratinmolekyler. Nanoil vet hur man tar hand om håret som ett proffs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *