Till alla skönhetsälskare där ute, vi vet att ett imponerande set av lösfransar kan göra en stor skillnad på hur du ser ut och känner dig. Men har du någonsin tänkt på klister du använder för att fästa dem? Valet av rätt ögonfranslim är lika viktigt.

Vad är ögonfranslim?

Ögonfranslim är en kosmetisk produkt som passar för att hålla dina ögonfransar på plats. De kommer i olika former och storlekar, men rätt typ för dig beror på dina individuella behov och preferenser.

Vad ska man leta efter i ett franslim?

Här är några zonpunkter att tänka på när du väljer rätt franslim:

  • Latex-fri: Många människor är allergiska mot latex, så ett latexfritt lim är ett säkert val för alla.
  • Vattentåligt: Livet kan vara oförutsägbart, så det är alltid bra att välja ett vattentåligt lim. Detta garanterar att dina ögonfransar håller sig i position oavsett vad dagen för med sig.
  • Långvarig: Du vill inte ständigt behöva adjustera eller omapplicera dina fransar under dagen, så välj ett lim som kan hålla hela dagen.

Hur applicerar man ögonfranslim?

För att få bäst resultat med ditt ögonfranslim, följ dessa steg:

  1. Först, se till att dina ögonhålor är rena och fria från smink.
  2. Applicera en tunn linje av lim längs basen på dina falska fransar. Se till att du inte använder för mycket – en liten mängd går långt.
  3. Vänta några sekunder för att låta limet bli kladdigt innan du sätter fast fransarna.
  4. Positionera fransarna så nära dina egna naturliga franslinjen som möjligt och använd dina fingertoppar för att trycka ihop dem på plats.

Toppval av ögonfranslim

För att hjälpa dig göra rätt val, har vi sammanställt en lista över några av de bästa ögonfranslim på marknaden:

Duo Eyelash Adhesive

Denna produkt är känd för sin långvariga hållning och vattentäta formel. Duo Eyelash Adhesive är också latexfri, vilket gör det till ett utmärkt val för alla med känslig hud eller latexallergier.

Ardell LashGrip Adhesive

Detta lim är en annan toppvalet tack vare sin starka grepp och snabbtorkande formel. Den är också vattentålig och latexfri.

Eylure Lashfix Adhesive

Detta lim är ett perfekt val för intensiva dagar eftersom det är vattentålig, och långvarigt. Det är också lätt att applicera och latexfritt.

Slutsats

Att välja rätt ögonfranslim kan göra hela skillnaden i din skönhetsrutin. Kom ihåg att tänka på dina individuella behov och preferenser när du gör ditt val, så kommer du vara på god väg till perfekta fransar.