Produkten har precis kommit ut på marknaden, och har redan fångat hjärtan – och läppar – hos kvinnor över hela världen. Vi pratar förstås om Rimmels nya läppstift, The Only 1. Kommer det bli nummer ett även i din sminkväska?

Rimmel menar att läppstiftet The Only 1 är en skönhetsprodukt med ett särskilt uppdrag. Stämmer det? Det ger färg och återfuktar, och detta är två åtråvärda produkter för alla kvinnor som bryr sig om sitt utseende och sin hud. Perfekt omvårdnad tillhandahålls med nyponfröolja och ricinolja. The Only 1 från Rimmel innehåller även pigment som ger dig en fin, intensiv och långvarig färg. Den sammetslika konsistensen låter dig sprida ut kosmetikan utan att vara rädd för en oönskad effekt. Läppstiftet täcker läpparna på ett precist sätt och lämnar inga fläckar. Den orsakar inte torrhet, och framhäver inte heller eventuell torr och sprucken hud. Tvärtom blir läpparna mjukare, välvårdade och lockande.

The Only 1 från Rimmel finns i många olika nyanser. Vi kan välja mellan 13 olika färger, bland annat nyanser i rosa, rött, orange och violett. De tillgängliga färgerna är: Pink Me Love Me, Pink A Punch, You’re All Mine, It’s A Keeper, Listen Up, Revolution Red, Best Of The Best, Peachy-Beachy, Cheeky Coral, Call Me Crazy, Easy Does It, Under My Spell, One-Of-A-Kind. Alla dessa produkter säljs i svarta förpackningar som är bredare upptill. Toppen har vackra ränder som motsvarar läppstiftets nyans. Tack vare detta behöver vi inte öppna förpackningen för att se vilken färg den har.

Tydligen ska sättet som The Only 1 från Rimmel är förpackat på underlätta appliceringen. Det är lätt och smidigt att använda läppstiftet även om du inte har tillgång till en spegel. Läppstiftets övre del är dessutom konformat, så att det är lättare att applicera det på läpparna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *