Kevin Murphy DOO.OVER – Hårspray med torrt puder

Denna hårspray med puder från Kevin Murphy ökar volymen och håller effektivt håret på plats. Det är en riktig nyhet. Hårsprayen DOO.OVER baseras på exotiska ingredienser, till exempel tapioca, patchouliolja, och extrakt från cedarträ. Är de goda egenskaperna i Kevin Murphys hårspray värt det höga priset?

Kevin Murphy är ett varumärke som erbjudet ett stort utbud produkter för professionell hårvård, och används av stylister i hela modevärlden. Detta beror på att Kevin Murphy blev besviken på kvalitén på de hårprodukter han kom i kontakt med som stylist. Han bestämde sig då för att skapa en kosmetisk serie med lätt konsistens, som samtidigt är effektiv och stark. Resultatet är varumärkets nyaste produkt: Powder Hairspray DOO.OVER.

Kevin Murphys hårspray har en bas gjord på balanserade och förnyelsebara ingredienser från växter. Precis som Kevin Murphys övriga produkter innehåller den här inga sulfater, parabener eller andra skadliga ämnen. Produkten har inte heller testats på djur. Trots det höga priset används DOO.OVER ofta för styling, eftersom den är helt säker för hårets struktur.

Egenskaperna i Kevin Murphys hårspray baseras på tre huvudsakliga ingredienser. Den första är tapioca, som gör håret synligt mjukare och ger det en silkeslen yta. Puderteknologin i hårsprayen DOO.OVER från Kevin Murphy gör att tapiocan kan ge håret volym och rensa bort överflödig talg, vilket gör att produkten fungerar ungefär som torrschampo.

Övriga ingredienser är kiseldioxid från cedarträ och patchouliolja. Cederträ ger håret elasticitet, glans, och underlättar styling. Patchouli kan också motverka åldrandeprocessen i hårbotten och håret, stimulera cellernas reparation, och har antiseptiska egenskaper. Det gör att Kevin Murphys hårspray är en mycket vårdande produkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *