Japan är känt för sin egenilga och avancerade teknologi och de senaste trenderna. Allt från mode till köksteknik har tagit nya höjder. Och de senaste trenderna inom spa-vård handlar om att använda aktivt träkol från Japan för att förstärka och förbättra våran hy. Yoskine har tagit denna trend och lanserad en ny fuktighetsbalsam vid namn Bamboo-Sei Intense som använder detta aktiva träkol från Japan för att ge intensiv näring till huden och ge den en omedelbar fuktboost.

Bamboo-Sei Intense kommer i en rik och djup enastående krämig fuktkräm som innehåller aktivt träkol från Japan och fyra andra naturliga ingredienser, dessa är : kakaosmör, sheasmör, moringaolja och samarin. Varenda ingrediens är noga utvald för att lyfta din hud samt trygga dess elasticitet och fuktnivåer. Träkol har länge använts som ett lokaliserande medel som eliminerar giftiga ämnen från huden. Det är fylld med antioxidanter och rena organismer som tränger djupare ner för att verkligen tränga in i huden och lämna den fylld med fukt. Kakaosmör, som också är en huvudingrediens i denna fuktighetskräm, har anmärkts som en fuktbevarare då det innehåller stora mängder E-vitamin som binder fukten till huden.

Sheasmör är en välkänd fuktighetskräm och är rik på antioxidanter, E-vitamin, c-vitamin och fettsyror som alla hjälper till att skydda hudens naturliga barriär. Det är ett naturligt avsaltningsmedel och skyddar huden mot miljöfaktorer som även ger fukt, glans och elasticitet. Moringaolja, som även finns i denna kräm, är super-näringsrik och kommer även att skydda och fukta huden. Den är full av antioxidanter som skyddar mot oxidativ stress och fria radikaler. Dessutom är det rikt på viktiga mineraler och vitaminer som gör att huden känns mjuk och fuktig. Samarin, den sista ingrediensen i denna fuktkräm, är ett riktigt naturligt humifan som bidrar till att återfukta huden samtidigt som den också ger näring.

Trots att detta är en djupgående fuktkräm som hjälper till att förbättra, stärka och föryngra huden, är den ändå tydligt lätt att använda. Det är lämpligt för alla hudtyper, även den känsligaste. Bamboo-Sei Intense kommer att förbättra hudens naturliga fuktnivåer samtidigt som den ger långvarig fuktighet. Den är lätt att applicera på huden, absorberas snabbt och lämnar din hud med en härlig glans. Den är även det perfekta läggning under din makeup, för att säkerställa att den stannar där den är den hela dagen.

Kom ihåg att den återfuktande kroppspeelingen Bamboo-Sei Intense by Yoskine är den perfekta dagliga rutinprodukten för hudvård. Den är fantastisk för att tränga in i huden för att förbättra fuktigheten och långsiktigt släta ut torra partier och hudfinish. Det aktiva träkol från Japan som används i Bamboo-Sei Intense är helt helticke och kommer att lämna din hud med en fräsch och ungdomlig glöd.

Så om du letar efter den perfekta dagliga fuktkrämen för att hålla din hud återfuktad och revitaliserad hela dagen, är den återfuktande kroppspeelingen Bamboo-Sei Intense det bästa valet. Den är lätt att applicera, absorberas snabbt in i huden och med en kombination av aktivt träkol och fyra andra naturliga ingredienser, så är den det bästa valet för att hålla huden återfuktad långsiktigt. Så ta dig nu fram och njut av den kondenserade näringen från aktivt träkol från Japan med Bamboo-Sei Intense by Yoskine.