Årets nyaste produkt från Farmona Herbal Care för att vårda huden är en stärkande ansiktskräm med svart orkidé, som är framtagen för känslig hud. Den har stärkande, föryngrande och lugnande egenskaper, tack vare det faktum att 91 % av de aktiva ingredienserna fokuserar på huden. Är dag- och nattkrämen Black Orchid för känslig hud verkligen effektiv?

Syfte:

Black Orchid stärkande kräm från Herbal Care är en kosmetisk produkt som är framtagen för att våra huden i ansiktet. Den rekommenderas för personer vars främsta problem är känslig hud och hud som drabbas av irritation och osmickrande hudförändringar. Produkten har ingen åldersgräns.

Aktiva ingredienser:

Denna ansiktskräm med svart orkidé från Farmona Herbal Care är baserad på fem naturliga vårdande ingredienser. Det särskilt framtagna receptet med aktiva ingredienser, som utgör 91 % av den kosmetiska produkten, förbättrar effektivt hudens tillstånd och utseende. Vi bör också nämna att Farmonas kräm med orkidé inte innehåller parabener, BHA, etanol, paraffinolja, eller artificiella färgämnen.

  • Extrakt från svart orkidé – gör huden ljusare, lugnar irritationer, och har antiinflammatoriska egenskaper;
  • Calm Complex – främjar blodkärlen genom att stärka dem och strama åt deras väggar;
  • Perillaolja – har starka antioxiderande, föryngrande och lugnande egenskaper;
  • Sötmandelolja – vårdar huden med vitamin A och E, föryngrar den och skyddar den;
  • Inutec – återfuktar och skyddar huden mot irritation.

Hur fungerar det:

Farmonas Herbal Care ansiktskräm Black Orchid är en mycket effektiv kosmetisk produkt för känslig hud. Dess egenskaper är främst att den eliminerar rodnad och begränsar synligheten för blodkärlen. Detta är möjligt tack vare krämens ljusgörande egenskaper från svart orkidé och blandningen av ingredienser som stramar åt och gör blodkärlen elastiska. De aktiva ingredienserna i svart orkidé lugnar, eliminerar inflammationer, återfuktar, och gör huden yngre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *