De 3 bäst rankade brynpennorna. Vilka är värda att välja?
Vill du sminka brynen som ett proffs? Kolla in våra tre bästa tips på de bästa brynpennorna på skönhetsmarknaden!

En bra brynsminkning är nyckeln om du vill uppnå ett professionellt och elegant utseende. Dina ögonbryn har förmågan att framhäva skönheten i dina ögon. För att se felfri ut varje gång behöver du en långvarig och idiotsäker produkt. Därför har vi sammanställt de 3 mest uppmärksammade brynpennorna.

DE 3 BÄSTA BRYNPENNORNA

Nanobrow Microblading Pen

Det är vårt förstahandsval och en favorit bland internetanvändare och professionella makeup-artister över hela världen. Vad gör den så speciell? Den låter dig skapa extremt tunna linjer som på ett förvillande sätt liknar riktiga ögonbrynshår. Som ett resultat kommer din makeup alltid att se häftig men samtidigt naturlig ut. Den här ögonbrynspennan är inspirerad av microblading-tekniken, en av metoderna för hållbar brynsminkning. Denna invasiva procedur behövs dock inte alls! Precisionsbrynpennan från Nanobrow döljer luckor och glesa områden för den ultimata volymen för dina bryn. Den vattenfasta formulan fungerar i alla väderförhållanden. Denna brynpenna gör att brynen alltid ser eleganta och fulländade ut. Nanobrow Microblading Pen skapades för att fylla i luckorna i ögonbrynen och skapa en tredimensionell och naturlig look. Du kan glömma bort att ständigt kontrollera ditt utseende nervöst i spegeln. Från och med nu kan du vara säker på att dina ögonbryn är i goda händer. Nanobrow-brynpennan är lätt att applicera, vilket är en av anledningarna till att den har så många fans. Allt som krävs är att fylla i de områden där du vill ha mer fyllighet med korta drag. På så sätt kan du skapa tunna och exakta linjer som efterliknar riktiga brynhår. För en djärvare effekt lägger du helt enkelt till fler hårliknande streck. Förstärk resultatet beroende på tillfället och ditt humör. Gör din brynmakeup som ett proffs med ögonbrynspennan från Nanobrow!

Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Den här brynpennan är en verklig innovation! Precis som sin föregångare är den utformad för att efterlikna effekten av microblading. Även om den inte ger så spektakulära resultat är det definitivt en produkt som väcker uppmärksamhet. Den speciella tunna spetsen gör att du kan rita ultratunna linjer som efterliknar riktiga bryn. Denna produkt är perfekt för kvinnor som kämpar med glesa och nästan osynliga ögonbryn och som vill förbättra sitt utseende snabbt och utan ansträngning. Med den här professionella brynpennan kan du skapa brynlooks för alla tillfällen. När du börjar fylla i dina bryn med den ska du hålla pennan diagonalt för att få definierade ögonbryn som ändå ser naturliga ut. Börja från mitten, rör dig utåt och applicera ett lätt tryck för att efterlikna den naturliga brynformen. Vill du göra dina ögonbryn ännu fylligare? Lägg helt enkelt till fler hårliknande streck.

Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

KUSH Triple Brow Pen är överraskande. Den böjda brynpennan med 3 stift fyller i luckor och glesa områden enkelt och snabbt. Den ger effekten av den ultimata brynvolymen som gör alla hänförda. Du behöver inte oroa dig för att skapa en överdriven look. Genom att ta till den här brynpennan kan du vara säker på att dina bryn alltid kommer att se felfria ut. Det är ett något ljusare pigmenterat alternativ än de andra, men det står dig fritt att bygga upp täckningen och skapa den look du vill ha. Milk Makeups ögonbrynspenna kombinerar brynvård och styling i ett, eftersom den innehåller hampafröolja, solrosolja och aloe vera i sin formula – allt för att återfukta och ge näring åt det känsliga brynområdet. Det är en vegansk produkt, utan ingredienser som är av animaliskt ursprung. Vi är säkra på att du kommer att gilla denna brynpenna.